opc_loader

Wensenlijst

Sweaters

Filters
€ 12
€ 19
Maat
Kleur
Kleurkeuze
Voorraad
  Artikel 1 tot 20 (van de 35 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 20 (van de 35 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Sweaters
  Als de winterjas wel uit kan maar het buiten nog te fris is voor korte mouwen biedt de sweater uitkomst. Uiteraard beschikt One By Mayson over een mooie collectie sweaters voor jongens en meisjes. De gevarieerde collectie onderscheidt zich door leuke teksten en functionaliteit, waardoor de sweaters bijvoorbeeld eenvoudig aan- en uitgetrokken kunnen worden en ook geschikt zijn voor de allerkleinsten mensjes onder ons.

  ‘Sorry Boys, Daddy Says No To Dating’
  De meisjes? Die kunnen vast niet wachten tot de weersomstandigheden zo zijn dat ze hun sweater aan iedereen kunnen laten zien. De uitstraling van de aangeboden sweaters is vooral heel erg stoer, al zou je het ook prima vertederend of schattig kunnen noemen. Opvallend is ook de mooie hals en het ontbreken van een capuchon, door de kleintjes vaak als vervelend ervaren. De wat donkerblauwe tint heeft de overhand in de gevarieerde collectie van One By Mayson. De geprinte teksten zijn echt hilarisch. Wat te denken van bijvoorbeeld ‘Sorry Boys Daddy Says No Datting’. Een dergelijke sweater is overigens ook voor jongens beschikbaar. Uiteraard begint de tekst dan met ‘Sorry Girls’.

  Maximale bewegingsruimte
  De uitvoeringen voor zowel jongens als meisjes zijn van honderd procent katoen en bieden alle bewegingsruimte die een jongen of meisje dat de wereld wil ontdekken zo nodig is. Mooie details zijn bijvoorbeeld de knoopjes bij de hals bij een aantal modellen die One By Maysons heeft ontworpen. Het aan- en uitdoen van het kledingstuk wordt dan een stuk eenvoudiger. Als ouders kies je tussen tal van verschillende opdrukken waarvan één echt niet mag ontbreken: ‘Kleine Viezerik’. Ook die uitvoering kan gekozen worden voor jongens en meisjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens de producten in de webshop voor een impressie van geweldige sweaters. Daarnaast kun je ook altijd contact met ons opnemen. We kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden.

  Honderd procent katoen
  Uiteraard verschillen de opdrukken van de producten voor jongens in bepaalde opzichten van die van meisjes, al zijn een aantal ook gewoon universeel te gebruiken. ‘Baas’ en ‘Hunk’ zijn populaire opdrukken op de producten die van honderd procent katoen zijn en ook jongens de gelegenheid bieden de wereld te ontdekken en optimaal te bewegen. Ook bij de jongenscollectie speelt de wat donkerblauwe tint een hoofdrol. One By Mayson biedt altijd trendy kleding, die de eigenschappen ‘stoer’ en 'schattig’  dragen en die behalve heel fraai en functioneel ook altijd gemaakt zijn van de beste materialen. De sweaters in de webshop zijn meer dan goed te combineren met andere kledingstukken uit de uitgebreide collectie.

  Combineer naar hartenlust
  Combineer naar hartenlust in de webshop, waar kwalitatief uitstekende kledingstukken – met zorg en passie en met de hand gemaakt – tegen altijd zeer scherpe prijzen aangeboden worden. Het bestelproces via de webshop is eenvoudig en bestellingen vanaf vijftig euro worden gratis thuisbezorgd en dat doorgaans al binnen enkele dagen. Nu maar hopen dat de weersomstandigheden het heel snel toelaten dat zoon of dochter zijn nieuwe kledingstuk met stoere of vertederende tekst of opvallende afbeelding aan de rest van de wereld kan laten zien.