opc_loader

Wensenlijst

Broekjes KORT

Filters
€ 4
€ 14
Maat
Voorraad
  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

  Broekjes kort
  One By Mayson staat bekend om de hippe, stoere, trendy, kleurrijke en functionele kinderkleding. Heel bijzonder in het uitgebreide aanbod zijn wel de korte broekjes, waarmee elke jongen of meisje ook in de zomermaanden stoer, lief en schattig voor de dag komt. De shorts combineren functionaliteit met een stoere of schattige uitstraling en uiteraard is de kleding van uitstekende kwaliteit.

  Uiterst comfortabele kleding
  Meisjes kunnen kiezen uit drie modellen korte broekjes in de maten 50 tot en met 104. Jongens hebben de mogelijkheid om uit twee shorts te kiezen. Meisjes stelen de show in de zomermaanden zonder twijfel in de ‘Vlinders' short. Het opvallende korte broekje is met veel zorg en passie helemaal met de hand gemaakt. De stof is uitermate comfortabel waarin elk meisje zich gemakkelijk en onbeperkt beweegt en tenminste net zo straalt als de zon zelf. Dit heerlijke korte broekje is er alleen voor meisjes.

  Broekjes kort met bewegingsvrijheid
  De ‘Jeanslook’ short is zowel voor jongens als meisjes beschikbaar, opnieuw in de maten 50 tot en met 104. Hoewel het uiterlijk van een spijkerbroekje wellicht een wat stugger broekje doet vermoeden, is niets minder waar. Ook in deze short bewegen jongens en meisjes zich bijzonder gemakkelijk. Het stoere denim uiterlijk biedt voldoende bewegingsvrijheid en het broekje is een product dat met de hand gemaakt is, opnieuw met zorg en passie uiteraard. De gebruikte stof is bovendien extra zacht voor de altijd gevoelige kinderhuid. De ‘Jeanslook’ heeft een stoer uiterlijk, maar biedt echter alle mogelijke bewegingsvrijheid waar een kind zo naar verlangt.

  Stoere en schattige uitstraling
  Ook het One By Mayson ‘Flamingo’ model is beschikbaar voor jongens en voor meisjes. Uiteraard speelt de excentrieke Flamingo een opvallende rol in het design van het korte boekje. Dit broekje heeft zowel een stoere als een schattige uitstraling en biedt net als de andere shorts optimale bewegingsvrijheid voor jongens en meisjes. Ook nu is de gebruikte stof huidvriendelijk. De ‘Flamingo’ is net als de ‘Jeanslook’ prima te combineren met shirts uit de collectie van One By Mayson. Op die manier kun je leuke en trendy setjes voor de zomer samenstellen.

  Leuke sets van One By Mayson
  De opvallende shorts van One By Mayson zijn net als de andere hippe kledingstukken van dit merk altijd hip, schattig, stoer, trendy, functioneel, prima te combineren met andere kleding én van uitstekende kwaliteit. De kleding biedt optimale bewegingsvrijheid, zonder enige beperking. De extra zachte stof die gebruikt is bij het met de hand maken van de shorts is extra zacht en beschermt de gevoelige huid van jongens en meisjes. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij de papa en mama kleding die hier beschikbaar is. ‘Twinning is ten slotte Winning’. In deze categorie vind je kleding voor ouders die perfect matchen bij de kleding van die stoere zoon of schattige dochter. Je kunt deze setjes eenvoudig online shoppen in de maten 50 tot en met 104. Daarnaast worden alle bestellingen vanaf vijftig euro gratis verzonden en worden direct verzonden na bestelling.